Τα Οπτικά Καπώλης ιδρύθηκαν το 1965 στο Χαλάνδρι με σκοπό την εξυπηρέτηση των βόρειων προαστίων. Η ιδέα της ίδρυσης ανήκει στον Σταύρο Καπώλη, ο οποίος είχε ξεκινήσει από το κεντρικό κατάστημα του Μπακάκου στην Αθήνα το 1954. Τα Οπτικά Καπώλης αποτελούν οικογενειακή επιχείρηση. Έγιναν γρήγορα γνωστά στα βόρεια προάστια για την ακριβή εκτέλεση συνταγών, την ταχύτητα τους και την ιδανική σχέση τιμή-ποιότητας. Για τον λόγο αυτό, το κατάστημα μας κερδίζει συνεχώς νέους πελάτες.

 

Το κεντρικό μας κατάστημα, το οποίο από το 1996 βρίσκεται στο κέντρο του Χαλανδρίου, διευθύνεται από τον κ. Καπώλη Δημήτρη. Το 1991 τελείωσε τις 4ετείς σπουδές του στην Σχολή Οπτικής στην Αθήνα, άρχισε να εργάζεται στην επιχείρηση και αποτελεί μια από τις νεότερες επιτυχημένες παρουσίες στο χώρο των οπτικών. Από το Μάρτιο του 1993, που διεξήχθη το πρώτο συνέδριο οπτικής και οπτομετρίας, έχει δώσει το παρών σε όλα μέχρι και σήμερα. Παρακολουθεί με μεγάλη συνέπεια σεμινάρια και εκθέσεις στο εξωτερικό και ενημερώνεται συνεχώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις νέες τάσεις της μόδας καθώς και για τα τελευταία νέα στον οπτικό χώρο.

 

Στις αρχές του 2004 επεκτείναμε την επιχείρησή μας ανοίγοντας ένα υπερσύγχρονο κατάστημα στη Σάμο, σε ένα από τα πιο κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία του νησιού. Το νέο κατάστημα διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα φακών επαφής, εργαστήριο με δυνατότητα 1 hour service και μια πλούσια συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως.

 

Το 2015 ένα ακόμα κομβικό σημείο για την ανάπτυξη της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός μοναδικού χώρου όπου πραγματοποιούνται εξατομικευμένα προγράμματα vision training.

Επίσης στον ίδιο χώρο θα βρείτε πληθώρα βοηθημάτων χαμηλής όρασης.