Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
1965
το 1965 στο Χαλάνδρι ιδρύθηκαν Τα Οπτικά Καπώλης με σκοπό την εξυπηρέτηση των βορείων προαστίων. Η ιδέα της ίδρυσης ανήκει στον Σταύρο Καπώλη, ο οποίος είχε ξεκινήσει από το κεντρικό κατάστημα του Μπακάκου στην Αθήνα το 1954. Τα Οπτικά Καπώλης αποτελούν οικογενειακή επιχείρηση. Έγιναν γρήγορα γνωστά στα βόρεια προάστια για την ακριβή εκτέλεση οφθαλμικών συνταγών, την ταχύτητα κατασκευής των γυαλιών οράσεως και την ιδανική σχέση ποιότητας - τιμής. Για τον λόγο αυτό, το κατάστημα μας κερδίζει συνεχώς νέους πελάτες και εξελίσσεται.
skala
skala
skala
skala
skala
skala
1996
Από το 1996 Το κεντρικό μας κατάστημα, βρίσκεται στο κέντρο του Χαλανδρίου και διευθύνεται από τον Δημήτρη Καπώλη. Το 1991 τελείωσε τις 4ετείς σπουδές του στην Σχολή Οπτικής στην Αθήνα, άρχισε να εργάζεται στην επιχείρηση και έπειτα από 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσίες στο χώρο των οπτικών.
fanni
2004
Το 2004 επεκτείναμε την επιχείρησή μας ανοίγοντας ένα σύγχρονο κατάστημα στη Σάμο, σε ένα από τα πιο κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία του νησιού. Το νέο κατάστημα διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα φακών επαφής, εργαστήριο με δυνατότητα 1 hour service και μια πλούσια συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως.
2018
Το 2018 ένα ακόμα κομβικό σημείο για την ανάπτυξη της εταιρείας είναι η δημιουργία ενός μοναδικού χώρου όπου θα βρείτε διευκολύνσεις για κάποιες παθήσεις των ματιών που προκαλούν «χαμηλή όραση» μέσω βοηθημάτων χαμηλής όρασης αλλά και οικονομικές λύσεις και προτάσεις για γυαλιά ηλίου και οράσεως.
2019
Το 2019 το δυναμικό brand DYO ιδρύεται και έρχεται να καλύψει το κενό της ελληνικής αγοράς για γυαλιά custom και bespoke. Πλέον όλοι οι χρήστες γυαλιών οράσεως μπορούν να σχεδιάσουν με τη βοήθεια του οπτικού σχεδιαστή ένα σκελετό που να εφαρμόζει απόλυτα στο πρόσωπό τους με το δικό τους προσωπικό στυλ (DYO), η απλά να δημιουργήσουν τη δική τους σύνθεση μέσα από πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων.
loda
2021
Tο 2021 σε συνεργασία με το Γιώργο Μπολλιά αναβιώνουμε τον παλιό θρύλο των οπτικών, την εταιρία LODA (Laboratorio Ottico Di Atene) που ξεκίνησε την λειτουργία της το 1954 και σταμάτησε το 2004. Δημιουργήσαμε μια συλλογή εμπνευσμένη από σχέδια κυριως της δεκαετιας του 60 και 70 κατασκευασμένη εξολοκλήρου στο χέρι στη ΑΘΗΝΑ.
2022
Το 2022 σε ένα κομβικό σημείο για την κατασκευή σκελετών, αρχίζουμε να εφαρμοζουμε οφθαλμικούς φακούς με συνταγές ακρίβειας 0,01 αντί του κλασικού 0,25 που κατασκευάζονταν μέχρι τώρα! Μια τεχνολογική επανάσταση στο χώρο των οπτικών όπου με την βοήθεια της τεχνολογίας και σε συνδυασμό με την επιστήμη της οπτομετρίας πλέον μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας μία ιδιαίτερη εμπειρία όρασης υψηλής ευκρίνειας.
HANDCRAFTED ICONIC EYEWEAR
#Kapolis_Family