Τύποι επιστρώσεων

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες των νέων γυαλιών σας

  • Αντανακλαστικές επιστρώσεις στους φακούς μας προσφέρουν άνετη και ευκρινή όραση απορροφώντας τις έντονες αντανακλάσεις που υπάρχουν παντού γύρω μας, σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους αλλά και στην βραδινή οδήγηση στην οποία είναι απαραίτητη η ασφάλεια. Επιπλέον προσφέρουν ιδανικό αισθητικό και διαυγές αποτέλεσμα εφόσον είναι σχεδόν αόρατες, φαίνονται τα μάτια μας καθαρά και δεν γυαλίζουν τα γυαλιά μας.
  • Λιπόφοβη επίστρωση είναι απαραίτητη γιατί καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό των φακών και δεν μένουν πάνω στους φακούς μας σημάδια από τα δάχτυλά μας έχοντας βελτιωμένη όραση.
  • Αντιχαρακτική επίστρωση είναι εκείνη που προσφέρει μεγαλύτερη προστασία και αντοχή στους οργανικούς φακούς ώστε να γίνεται σκληρότερη η επιφάνειά τους και μην χαράζονται εύκολα αυξάνοντας την διάρκεια της ζωής τους.
  • Υδρόφοβη επίστρωση. Με αυτό το φίλτρο στην επίστρωση επιτυγχάνεται η απώθηση του υγρού στοιχείου όπως το νερό τη βροχής χωρίς να αφήνουν οι σταγόνες λεκέδες στους φακούς.
  • Αντιστατική επίστρωση. Με την επίστρωση αυτή δεν επικάθεται εύκολα πάνω στους φακούς σκόνη, αφού την απωθεί προσφέροντας έτσι καλύτερη απόδοση στην όρασή μας.
  • Επίστρωση προστασίας μπλε-μωβ ακτινοβολίας Η πιο σημαντική επίστρωση που μπορούμε να επιλέξουμε για τους νέους φακούς των γυαλιών μας για την υγεία των ματιών μας καθως προσφέρουν προστασία από την μπλε-μωβ ακτινοβολία η οποία υπάρχει κυρίως στο ηλιακό φάσμα και επίσης εκπέμπεται από τις οθόνες υπολογιστών, laptop, tablet και κινητών τηλεφώνων. Από πρόσφατες έρευνες έχει φανεί ότι η συγκεκριμένη ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει πρόωρο καταρράκτη αλλά και εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, παθήσεις των ματιών που μέχρι πρότινος εμφανίζονταν σε μεγαλύτερες ηλικίες.