Τρόποι Αποστολής

Αποστολή εντός Ελλάδας

Το kapolis.gr συνεργάζεται με εταιρεία ταχυμεταφορών προκειμένου να διασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, και το κόστος αποστολής είναι:
Για όλη την Ελλάδα: 4,00 € με ΦΠΑ.
Σε περιπτώσεις που το βάρος της παραγγελίας είναι πολύ μεγάλο ή ο τόπος προορισμού είναι δυσπρόσιτος για τις μεταφορικές εταιρείες, θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος αποστολής. Για παραγγελίες άνω των 50 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Κατά την παραγγελία σας παρακαλούμε να είστε σίγουροι για τα στοιχεία τιμολόγησης και για την διεύθυνση αποστολής, καθώς δεν μπορούμε να αναπροσαρμόσουμε την παραγγελία σας όταν αυτή θα έχει προχωρήσει για παράδοση.
Κατά την παραλαβή θα σας ζητηθεί να υπογράψετε. Ο καθένας μπορεί να παραλάβει στην διεύθυνση παράδοσης και να υπογράψει για εσάς. Για τον λόγο αυτό δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε παραγγελία χαθεί μέσα στον κτήριο που έχετε επιλέξει για παράδοση, π.χ. μία διεύθυνση γραφείου.

Αποστολή σε άλλες χώρες

Για τις υπόλοιπες χώρες, οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών DHL με κόστος 18,00 €.